Da fællesspisningen i de 2 foregående år har været en succes med 20 deltagere i gennemsnittet, fortsætter vi med den fælles spisning i dette efterår. Vi starter d. 27/9 og spiser sammen hver anden onsdag (ulige uger).

Vi skiftes til at lave gammeldags hverdagsmad, i grupper af 2, 3 eller 4. Kokkene bestemmer menuen, der er fastsat til 50 kr pr kuvert. Dertil er der kaffe og noget sødt til ganen. Drikkevarer medbringer man selv. Efter spisningen er der fælles oprydning (sætte i opvaskemaskinen, sætte borde på plads, fejer og ordner toilettet). Vi starter fællesspisningen kl. 18 og er så sammen et par timer, hvor vi spiser og hygger. En rigtig god måde at lære sine medbeboer i OF Frølunde på

Et evt. overskud vil blive brugt til ”lækkerier” til julefrokosten.

Man tilmelder sig fra gang til gang. Tilmeldingen er nødvendig og bindende, så ”kokkene” ved hvor mange de skal købe ind og lave mad til. Tilmelding foregår på SMS på tlf. 2538 2815 og betaling, enten på mobilpay også 2538 2815, eller betaling når man kommer.

Ca 1 uge før fællesspisningen kommer der opslag på facebook om kommende fællesspisning og alle i OF Frølunde er velkommen til et par timers hygge.

Loading